ProGold Glad, Gladder, ProGold

ProGold

ProGold maakt net als Sigma Coatings deel uit van PPG Industries en valt onder de business unit Architectural Coatings EMEA. PPG Industries is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige verven en coatings. Daarnaast is PPG Industries een toonaangevende producent van chemicaliën, glasproducten, glasvezel en optische producten.
Play Video

De Vraag

HILVERSUM.MEDIA werd gevraagd de fotografie te verzorgen die toegepast kon worden in diverse communicatie uitingen zoals posters, totems, toonbankdisplays en wobblers maar ook internet banners. Het is voor de klant belangrijk dezelfde keyvisual te gebruiken. Daarnaast moet ook een filmpje gemaakt worden die kan worden gebruikt voor narrowcasting en social media.

Het Antwoord

Om de doelgroep aan te spreken wordt een model gecast die zelf schilder is. De opname wordt in de studio gemaakt om later een achtergrond in te kunnen voegen en zodoen flexibel te zijn in de uitsnede. Voor de video wordt een chroma-key achtergrond gebruikt. Voor social media wordt een vierkant formaat gebruikt en de film in 3 teasers opgeknipt.